Essentiecoaching

Richting

Alles wat je zoekt is in jou, echt waar!

De passie die ik voel: mensen weer in hun verbinding brengen met hun essentie. Wat speelt er nu, waar loop je tegenaan en hoe zou jij je leven graag voor je zien? Dat is het punt van waaruit ik vertrek. Hierna gaan we samen ‘naar binnen’.
Ik ben geen ‘mentale’ coach, maar iemand die jouw hart weer wil laten spreken en voelen.
Hoe meer je je met je hart kunt verbinden, hoe duidelijker je richting wordt. Je zwemt niet tegen de stroom in maar gaat er in mee. Alles begint te kloppen en er ontstaat passie en levensvreugde. Verwondering over jezelf en de schoonheid van het leven wordt zichtbaar. Je houd je bezig met wat goed voelt voor jou en waar jouw verlangens liggen, zonder continu bezig te zijn wat anderen van je vinden of verwachten. Wanneer je je eigenheid kunt accepteren dan wordt dit een cadeau voor jezelf en de ander. Je voelt je weer vrij en krachtig.
Je bent in feite al heel, alleen is een klein gedeelte van jou verdwaald geraakt. Alle antwoorden zijn in jou. Jij weet het beste wat goed voor je is en welk pad je wil bewandelen. Je hoeft enkel naar binnen te keren en te leren luisteren naar je hart. Eenmaal daarmee in contact, komt innerlijke wijsheid, vrede en intuïtie. Een bron van vertrouwen, richting en ontvankelijkheid (vreugde).
Alles in onszelf waarmee geen verbinding is gemaakt, zoals emotionele pijn maar ook je essentiekwaliteiten maken dat wij ons vervreemden van deze delen in onszelf. Dit maakt dat we ons veelal afgescheiden voelen van onze natuurlijke essentie/heelheid.

Mijn Werkwijze 

Ik ben luisterend en voelend aanwezig en geef terug wat ik bij jou ervaar. Dit geeft vaak inzicht in bepaalde patronen en beperkende overtuigingen. Tijdens de essentie-coachingsessies word er geluisterd naar jouw verlangen. Ik laat mijn intuïtie spreken en handelen. Op basis daarvan kijken we samen wat passend is in het moment. Ik werk daarin met Human Design, Opstellingen, ThetaHealing, Touch of Matrix, lichaamswerk, visualisatie en meditatie.


Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Meer aanbod

Human Design

Het Human-Designmodel geeft inzicht in hoe jij als persoonlijkheid functioneert, met welke kwaliteiten jij geboren bent en wat jou uniek maakt. Tegelijk laat het je zien hoe je keuzes kunt maken en jouw rol in het grotere geheel.

ThetaHealing

Wil je direct, op een diep spiritueel, fysiek en genetisch niveau, een blokkade veranderen in overtuigingen en emoties die wél passen bij het leven dat je werkelijk wilt?

Opstellingen

In liefdevolle verbinding met jezelf en de ander – hier ligt uiteindelijk je vrijheid! Familie, Ziel en Kracht opstellingen laten zien wat er speelt in jou en je relaties. Het maakt het mogelijk om lastige patronen te kunnen doorbreken.

                                     Weer in verbinding komen met je essentie

 

Onze werkelijkheid weerspiegelt onze eigen afkeer, zelfafwijzing, angsten, kwaliteiten en verlangens. Is er iets in je leven wat steeds maar niet wil lukken en veel energie vraagt? Raak je geregeld gefrustreerd en moedeloos? Bewustzijn brengt je de regie over je leven. Wil je niet een hulpeloze speelbal van het leven zijn, dan is het belangrijk bewust te worden. Bewust van wat je uitzendt en – hiermee overeenkomstig – wat je aantrekt. Komt hier meer inzicht in, dan leef je steeds meer in overeenstemming met wat je in essentie wilt. Hoe meer je in lijn bent met jezelf, hoe meer ook de vreugde toeneemt. Niet dat pijn niet meer bestaat – vreugde en pijn wisselen elkaar immers af in het leven. Maar je zit dan niet meer ‘vast’ aan een van beide. Er ontstaat een flow waarin alles oké en welkom is, zonder dat je je overspoeld voelt. Je ontwikkeling als mens wordt het speelveld en alles begint te kloppen. Then, it’s is time to play! Er is één stabiele factor en dat ben JIJ!

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl