Lorelei

Vrouwenfestival

Workshop Innerguidance

Je essentie weet wat je nodig hebt, ze weet waar ze naar toe wil, haar kracht is enorm. Ze laat je bibberen, beven, huilen, lachen, versmelten met liefde en brengt je thuis.

Wil je lichter, blijer, vrijer, sterker… relaxed leven?
Laat je oude angsten los waardoor je je meer levend voelt!

Wij nemen je mee op een helende reis met soundhealing (instrumenten zoals de tongdrum, rainmaker, didgeredoo, koshi) en fijne vibraties. Met intuïtieve vragen en liefdevolle energetische aanrakingen begeleidden we je naar jouw essentie. We maken gebruik van mooie speciaal gecomponeerde muziek die gebaseerd is op brainwave technologie. Hierdoor wordt het makkelijker om in verbinding te komen met de diepere lagen in jezelf, waar het zelfhelend vermogen optimaal zijn werk kan doen.

Wat heb je nodig?

* Release oude trauma’s
* Laat lichamelijke pijn los
* Schud los wat je niet langer nodig hebt
* Ervaar je eigen schoonheid in en als JEZELF!

Wat is innerguidance?

Innerguidance is een innerlijke dans naar je oorspronkelijke Zijn.

De founder Pi Villaraza noemt het Innerdance, Amara Samanta heeft er de naam Innerguidance aan gegeven.

Wij zijn Leonie en Linda en hebben een intensieve teacher training gevolgd, Leonie bij PI en Linda bij Amara. Geïnspireerd en met passie willen wij je inzichten geven in jouw persoonlijke structuren, patronen en blokkades. Maar bovenal dat alles wat je zoekt in jezelf aanwezig is! 

Hoe doe je innerguidance?

Door zo weinig mogelijk te DOEN en het gewoon te laten gebeuren
Je begint de dans heerlijk liggend op een matje en de muziek begeleid je naar delta status, oftewel ” wakker dromen”. De 1ste status is ontspanning, loslaten en overgave. De 2de status is de baby status. Je gaat terug naar de tijd waar woorden nog geen deel uitmaakte van je leven en tijd nog niet bestond. Door wakker te dromen kan je lichaam emoties releasen. Door de delta status wordt het parasympatische zenuwstelsel aan het sympathische zenuwstelsel gekoppeld. Je neuronen worden geactiveerd en er vindt verandering in je DNA plaats.

Enkele inzichten:
* Inzichten en antwoorden dienen zich vanuit je diepere lagen aan.
* Je lichaam laat spanning los, waardoor emoties en energie weer kunnen stromen.
* Je krijgt inzichten in jezelf
* Je krijgt je eigen kracht weer terug
* Een nieuwe richting in je leven!

Leonie Schirp

Meer informatie vind je op Innerdance-Netherlands

Linda Ravenhorst

 “Elke bijdrage die ik kan leveren aan groei, heelheid en ontwikkeling van bewust-Zijn in dienst van het geheel, maakt mij enthousiast!” Ik ben hier, met alles wat ik in dit moment ben. Niet meer en niet minder. Gepassioneerd en liefdevol in dat wat zich wil laten zien.”

Niets is mooier om gewoon mijzelf te zijn en open te staan voor wat er in het moment gebeurt. En daarmee de ander van dienst te zijn. In de open verbinding laat liefde zich in verschillende vormen zien – dat is prachtig om te ervaren. Van jongs af aan ben ik rebels en sensitief en is er een sterk verlangen naar onschuld, vrijheid en liefde. 16 jaar geleden is mijn spirituele ontdekkingstocht gestart. Er zijn verschillende leraren op mijn pad gekomen, zowel in Nederland als daarbuiten. Ik heb hierdoor ervaring opgedaan in verschillende energetische healingmethoden, psychologie, opstellingenwerk en vrouwenwerk, maar ook advaita vedanta en de boeddhistische en tantrische levenswijze. Hierin werden de subtielere lagen van bewustzijn meer en meer inzichtelijk en ervaarbaar. Tegelijk werd mij duidelijk wat wel en niet werkt, als het om heling en transformatie gaat.

Achtergrond Innerdance

Beiden hebben we deze vorm mogen ontvangen van Phi uit de Filipijnen (en Amara Samanta uit US). Een unieke man, die zichzelf twee jaar lang heeft afgezonderd op een eiland en zichzelf alleen met kokosnoten heeft voorzien. In dit diepe spirituele proces van ontwaken heeft hij allerlei formules en inzichten doorgekregen vanuit het universum (kwantumveld). Hierin werd hem heel precies getoond hoe het proces van ontwaken werkt. Op het niveau van het brein en hoe de invloed van afgestemde frequenties dit ontwakingsproces kan initiëren. Daarnaast heeft hij diepgaande inzichten ontvangen van welke energetische processen zich precies voltrekken tijdens dit proces en hoe zelfonderzoek dit en de ziel extra kan activeren. Een nieuwe methode is hieruit ontstaan d.m.v. het combineren van o.a. verschillende brainwave technologieën, soundhealing, touch en een specifieke manier van bevragen en benaderen van de ziel.

                                                     ‘Vision of Innerdance’

The Inner Dance is a transformative self-awakening process that organically leads anyone in surrender towards authentic and meaningful existence through intuitive healing, releasework, energy awareness, live foods and ecological lifestyles, which can eventually assist in the planet’s healing and evolution in a time of accelerated global awakening process. Inner Dance is the intuitive remembrance of the true self through heightened inner awareness of bodies, minds and emotions as Energy. Coming to the awareness of this energy brings people to a more strengthened, sustainable and harmonious existence with other beings and the planet itself.
As the Inner Dance process peels away the layers of our conditioned mental limitations, it slowly reveals our deeper core principles and the activation of our Birth Vision – our primary reason for existing on the planet to begin with. It is in this remembrance that the Inner Dance ultimately leads participants to intuitively evolve in response to global shifts and to embrace a more harmonious way of existing on our planet.

Voor meer informatie over het festival, klik op de banner.

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl