Namasté Sister

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, waarin je helemaal mag zijn wie je bent, met alles wat er is? Wil je de volheid van jezelf als vrouw en je lichaam meer leren kennen? Weet jij dat openheid in verbinding met andere sisters je krachtig maakt en voor diepe heling, acceptatie en zachtheid kan zorgen? Dan is deze workshop wat voor jou! 

Het lichaam is een bron van genot en wijsheid die precies aangeeft wat verzacht mag worden in jou. Mijn verlangen is om dit weer te laten herleven. Vrouwen hebben het vermogen om hier makkelijk mee in verbinding te komen. We hebben te maken met individuele en collectieve pijnen. En de maatschappelijke normen en waarden – op angst gebaseerd – maken ons kleiner dan we zijn! Maar we kunnen hier zeker van loskomen, zodat we expressie kunnen geven aan onze diepste verlangens. Dit vraagt samenzijn, openheid, steun, delen. Elkaar stimuleren en motiveren. Op het moment dat vrouwen bij elkaar komen, ontstaat er een prachtig veld. Een veld waarin we weer even aangeraakt mogen worden en herinnerd aan wat er mogelijk en echt belangrijk is. Daar waar het hart zó naar verlangt. Voeding voor je ziel!

De workshops hebben iedere keer een ander thema. Verlangens en behoeften zijn daarin leidend. Afgestemd op wat zich er vanuit het collectieve veld ontvouwt, geven we op een intuïtieve manier vorm aan de sessie. Ik volg hierin mijn hart. Tijdens de workshops zullen we samen veel lichaamswerk, energetisch werken, meditatie, visualisatie, opstellingen en Innerguidance delen met elkaar. 

'Sister the yearning insight you, for the real, is the voice of evolution’! Together we learn to love and become stronger!

                                                      Eerstvolgende feminine workshop

Meld je aan via de agenda of via het contactformulier. 

Wil je inhoudelijk meer weten over de workshop klik dan ook op de agenda. Je word doorgestuurd naar mijn facebook pagina: ‘Leef je essentie’

 

Helende zielenverbinding met je moeder

8 december 2018, 19.00-22.00 uur

 

Voorgaande thema’s… om een impressie te geven!

Leef je Hart en Yoni! feminine workshop!
Dag Retreat Sacred Dance & Opstellingen
Vertrouw jeZelf! Feminine workshop
Leef je seksualiteit!
Leef voluit!
Training Giving birth
Feminine power
Hartconnectie
Zelfvertrouwen
Training ‘Zielspotentie’
Seksuele energie

Geven en ontvangen

Innerlijk kindwerk

 

Meer aanbod

Healing

Alles wat je zoekt is in jou, echt waar! Ervaar je essentie en laat los wat jou niet meer dient! Voel je krachtig en lichter met meer vertrouwen. Inner Self Guidance en Theta Healing maakt je vrij.

Opstellingen

In liefdevolle verbinding met jezelf en de ander – hier ligt uiteindelijk je vrijheid! Familie, Ziel en Kracht opstellingen laten zien wat er speelt in jou en je relaties en bied een oplossing aan.

Essentie coaching

Diep van binnen weet je dat er meer in zit. Dat het anders kan! Dat is precies waarom je nieuwsgierig bent, of op zoek. Samen laten we je hart weer spreken. Het geeft je de juiste richting aan je leven.

Meer over mij

Niets is mooier om gewoon mijzelf te zijn en open te staan voor wat er in het moment gebeurt. En daarmee de ander van dienst te zijn. In de openheid laat liefde zich in verschillende vormen zien – dat is prachtig om te ervaren.

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

 

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5                                                       3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl