Weer in liefdevolle verbinding zijn met jezelf en de ander’.

 

In relatie met jezelf en met anderen ligt uiteindelijk je vrijheid. Ieder mens wil zich verbinden in liefde, alleen worden we soms getriggerd in oude pijnstukken,  angsten en oordelen. Relaties met anderen laten ons dit het duidelijkste zien.

Soms weten we even niet meer hoe we uit oude patronen kunnen stappen. Als je vastloopt in terugkerende thema’s en patronen of je hart meer wilt leven, kun je door opstellingen inzicht krijgen in de oorzaak en belemmerende overtuigingen. Het concreet horen, voelen en voor je zien van het probleem werkt vaak heel verhelderend voor mensen. De opstelling biedt de mogelijkheid om direct te veranderen wat er nodig is om patronen te kunnen doorbreken. Vervolgens wordt er ook het nieuwe gedrag en of verlangen geïntegreerd in het systeem. Er wordt inzicht gekregen via het mentale niveau en in het gevoelsniveau. Vervolgens wordt het gewenste gedrag of gevoel in het nu neergezet, waardoor er een nieuwe ervaring ontstaat. Het werken op de drie verschillende lagen, mentaal, gevoel en handelen, zorgt voor een effectief transformatieproces en maakt het mogelijk om patronen te kunnen doorbreken.

Familieopstelling

Een familieopstelling of systemisch werk is een methodiek die inzicht geeft in de krachtvelden en dynamieken, die er zich in gezinssystemen afspelen. Onbewuste patronen, overtuigingen, overgedragen lasten, oud zeer en verlangens worden zichtbaar van ieder gezinslid. Zo kan er weer openheid, harmonie en rust ontstaan in het gezin of je relatie en vooral in jou! Mijn intuïtie en sensitiviteit zijn een extra bron van informatie. Ik voel een grote betrokkenheid om het probleem en het verlangen van het kind een stem te geven. Dit is voor ouders vaak heel prettig, aangezien zij soms niet in staat zijn te weten wat er precies in het kind speelt. Het is dan makkelijker om het gedrag van het kind te begrijpen en (positieve verandering aan te brengen)te veranderen.

Ziel en krachtopstellingen

 De dynamieken en krachtvelden binnen in jouzelf, je relaties of werk gerelateerde vragen kunnen ook opgesteld worden. Er kan met ziel- en krachtopstellingen ook inzicht, verbinding en integratie plaats vinden van de essentie, het hart, de unieke kwaliteiten, levensmissie of te maken keuzes en de belemmering hierin. Het doel is altijd om meer je authentieke zelf te kunnen leven en je vrij en gelukkig te voelen.

Mijn Werkwijze 

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ieder van ons heeft de potentie om zijn of haar volledigheid te herkennen, te leven. Dat is wat je ten diepste wilt. Het is aan jou hoe diep zich dit mag ontvouwen. Hoe bereid ben je, hoe moedig ben je? Het enige wat je hoeft te doen, is je te openen en je over te geven aan de stroom van het leven. Aan jezelf. Daar waar je je nog vasthoudt aan zelfbeperkende overtuigingen en oude wonden, ben ik er om je te begeleiden in het zichtbaar worden ervan. Het ervaren van de diepere lagen in jezelf – zoals liefde, creativiteit, schoonheid, vertrouwen, intuïtie, essentie, kracht, sensualiteit en hartsverlangens – zorgt voor diepe heling. Vandaaruit kan er daadwerkelijk een nieuwe richting ontstaan in je leven.

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl