'Wat je zoekt, zoekt jou ook'

Rumi

INNER SELF GUIDANCE

Heelheid

Je essentie weet wat je nodig hebt, ze weet waar ze naar toe wil, haar kracht is enorm. Ze laat je bibberen, beven, huilen, lachen, versmelten met liefde en brengt je thuis.

Inner Self Guidance heeft mij geleerd wat overgave is. Ik was op zoek naar een vorm waar ik in contact kon komen met mijn diepste zijn. Waar ik mijzelf kon overgeven aan iets dat groter is dan mijn kleine ikje. In de overgave begon de levensenergie door mijn lijf heen te stromen, alle trauma’s konden in deze staat van zijn de vrije doorgang krijgen. Voorbij de mind, werden weerstanden weggevaagd en kwam er dat aan het licht waar ik op had gewacht. Tot op de dag van vandaag ben ik zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen en hoe ik anderen mag begeleiden naar deze staat van zijn. Voorbij de grenzen van zelfcontrole en in een volledige ontspanning is de potentie voor heling en transformatie enorm. Je ervaart op een diep niveau dat werkelijk alles in jouzelf aanwezig is, alles stroomt in en door jou! 

Dit is een vorm waarin je je ziel de toestemming geeft om haar ‘werk’ volledig te kunnen doen. De resultaten zijn voor mij vergelijkbaar als een auhaska reis, maar dan in een natural way. Zonder gebruik van externe stoffen.

Mijn Werkwijze 

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ik begeleid je liefdevol naar binnen en help je te zakken in jouw zijn, jouw essentie. Mijn rol is om je in de ontspanning te brengen en je levensenergie te activeren. Hierdoor kan de levenskracht vrij door je lichaam stromen en kan de wijsheid van het hart zich openen. Waar de energie stagneert help ik door het stellen van intuïtieve vragen je in contact te brengen met je diepste zielsverlangens. Met energetische aanrakingen ondersteun ik jou, de gestagneerde energie vrij te maken. Ik help je tijdens de sessie in verbinding te blijven met je lichaam en geest. Ik werk met speciaal gecomprimeerde muziek die stimuleert om in verbinding te komen met de diepere lagen in jezelf.

Ieder van ons heeft de potentie om zijn of haar volledigheid te herkennen, te leven. Dat is wat je ten diepste wilt. Het is aan jou hoe diep zich dit mag ontvouwen. Hoe bereid ben je, hoe moedig ben je? Het enige wat je hoeft te doen, is je te openen en je over te geven aan de stroom van het leven. Aan jezelf. Daar waar je je nog vasthoudt aan zelfbeperkende overtuigingen en oude wonden, ben ik er om je te begeleiden in het zichtbaar worden ervan. Het ervaren van de diepere lagen in jezelf – zoals liefde, creativiteit, schoonheid, vertrouwen, intuïtie, essentie, kracht, sensualiteit en hartsverlangens – zorgt voor diepe heling. Vandaaruit kan er daadwerkelijk een nieuwe richting ontstaan in je leven.

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

                                                      Eerstvolgende Inner Self Guidance workshop

Meld je aan via de agenda of via het contactformulier.

 

 Inner Self Guidance workshop (mannen en vrouwen)

28 november 2018, 19.30-22.00 uur

 

Inner Self Guidance workshop (mannen en vrouwen)

20 december 2018, 19.30-22.00 uur

 

Inner Self Guidance workshop (mannen en vrouwen)

11 januari 2019,  19.30-22.00 uur

 

Inner Self Guidance workshop (mannen en vrouwen)

31 januari 2019,  19.30-22.00 uur

 

Inner Self Guidance workshop (mannen en vrouwen)

20 februari 2019,  19.30-22.00 uur

 

Healing aanbod

Info Healing

Mijn helingsproces is op jonge leeftijd begonnen. In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaring mogen op doen in zeer verschillende richtingen. Wil je meer weten over mijn visie en werkwijze?

ThetaHealing

Wil je direct, op een diep spiritueel, fysiek en genetisch niveau, een blokkade veranderen in overtuigingen en emoties die wél passen bij het leven dat je werkelijk wilt?

Feminineworkshop

Heb je behoefte aan oprechtheid in verbinding met andere sisters? Samen delen maakt je krachtig en zorgt voor diepe heling, acceptatie en zachtheid naar jezelf en anderen.

                                     Weer in verbinding komen met je essentie

 

Onze werkelijkheid weerspiegelt onze eigen afkeer, zelfafwijzing, angsten, kwaliteiten en verlangens. Is er iets in je leven wat steeds maar niet wil lukken en veel energie vraagt? Raak je geregeld gefrustreerd en moedeloos? Bewustzijn brengt je de regie over je leven. Wil je niet een hulpeloze speelbal van het leven zijn, dan is het belangrijk bewust te worden. Bewust van wat je uitzendt en – hiermee overeenkomstig – wat je aantrekt. Komt hier meer inzicht in, dan leef je steeds meer in overeenstemming met wat je in essentie wilt. Hoe meer je in lijn bent met jezelf, hoe meer ook de vreugde toeneemt. Niet dat pijn niet meer bestaat – vreugde en pijn wisselen elkaar immers af in het leven. Maar je zit dan niet meer ‘vast’ aan een van beide. Er ontstaat een flow waarin alles oké en welkom is, zonder dat je je overspoeld voelt. Je ontwikkeling als mens wordt het speelveld en alles begint te kloppen. Then, it’s is time to play! Er is één stabiele factor en dat ben JIJ!

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl