‘In de zachte en ontvankelijke ruimte van je hart, smelt alles en herken je de essentie van liefde in alle dingen’

                                                                  Healing

Heelheid

Alles wat je zoekt is in jou, echt waar! Ervaar je essentie en laat los wat jou niet meer dient.

Hoe meer je je met je hart kunt verbinden, hoe duidelijker je richting wordt. Je zwemt niet tegen de stroom in maar gaat er in mee. Alles begint te kloppen en er ontstaat passie en levensvreugde. Verwondering over jezelf en de schoonheid van het leven wordt zichtbaar. Je houd je bezig met wat goed voelt voor jou en waar jouw verlangens liggen, zonder continu bezig te zijn wat anderen van je vinden of verwachten. Wanneer je je eigenheid kunt accepteren dan wordt dit een cadeau voor jezelf en de ander. Je voelt je weer vrij en krachtig.

Je bent in feite al heel, alleen is een klein gedeelte van jou verdwaald geraakt. Alle antwoorden zijn in jou. Jij weet het beste wat goed voor je is en welk pad je wil bewandelen. Je hoeft enkel naar binnen te keren en te leren luisteren naar je hart. Eenmaal daarmee in contact, komt innerlijke wijsheid, vrede en intuïtie. Een bron van vertrouwen, richting en ontvankelijkheid (vreugde).

 Alles in onszelf waarmee geen verbinding is gemaakt, zoals emotionele pijn maar ook je essentiekwaliteiten maken dat wij ons vervreemden van deze delen in onszelf. Dit maakt dat we ons veelal afgescheiden voelen van onze natuurlijke essentie/heelheid.

Mijn Werkwijze

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en help je te openen, daarin ik stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ieder van ons heeft de potentie om zijn of haar volledigheid te herkennen, te leven. Dat is wat je ten diepste wilt. Het is aan jou hoe diep zich dit mag ontvouwen. Hoe bereid ben je, hoe moedig ben je? Het enige wat je hoeft te doen, is je te openen en je over te geven aan de stroom van het leven. Aan jezelf. Daar waar je je nog vasthoudt aan zelfbeperkende overtuigingen en oude wonden, ben ik er om je te begeleiden in het zichtbaar worden ervan. Het ervaren van de diepere lagen in jezelf – zoals liefde, creativiteit, schoonheid, vertrouwen, intuïtie, essentie, kracht, sensualiteit en hartsverlangens – zorgt voor diepe heling. Vandaaruit kan er daadwerkelijk een nieuwe richting ontstaan in je leven. 

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Healing aanbod

Inner Self Guidance

Je essentie weet wat je nodig hebt, ze weet waar ze naar toe wil, haar kracht is enorm. Ze laat je bibberen, beven, huilen, lachen, versmelten met liefde en brengt je thuis.

Theta Healing

Wil je direct, op een diep spiritueel, fysiek en genetisch niveau, een blokkade veranderen in overtuigingen en emoties die wél passen bij het leven dat je werkelijk wilt?

Feminineworkshop

Heb je behoefte aan oprechtheid in verbinding met andere sisters? Samen delen maakt je krachtig en zorgt voor diepe heling, acceptatie en zachtheid naar jezelf en anderen. 

                                     Weer in verbinding komen met je essentie

 

Onze werkelijkheid weerspiegelt onze eigen afkeer, zelfafwijzing, angsten, kwaliteiten en verlangens. Is er iets in je leven wat steeds maar niet wil lukken en veel energie vraagt? Raak je geregeld gefrustreerd en moedeloos? Bewustzijn brengt je de regie over je leven. Wil je niet een hulpeloze speelbal van het leven zijn, dan is het belangrijk bewust te worden. Bewust van wat je uitzendt en – hiermee overeenkomstig – wat je aantrekt. Komt hier meer inzicht in, dan leef je steeds meer in overeenstemming met wat je in essentie wilt. Hoe meer je in lijn bent met jezelf, hoe meer ook de vreugde toeneemt. Niet dat pijn niet meer bestaat – vreugde en pijn wisselen elkaar immers af in het leven. Maar je zit dan niet meer ‘vast’ aan een van beide. Er ontstaat een flow waarin alles oké en welkom is, zonder dat je je overspoeld voelt. Je ontwikkeling als mens wordt het speelveld en alles begint te kloppen. Then, it’s is time to play! Er is één stabiele factor en dat ben JIJ!

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl