Human Design

“Op het moment dat jij geboren werd, lag de blauwdruk van je leven al voor een deel vast”.                Ben je hier nieuwsgierig naar?

Richting in je leven

Het Human-Designmodel geeft een goed inzicht in hoe jij als persoonlijkheid functioneert, met welke kwaliteiten jij geboren bent en wat jou uniek maakt. Tegelijk laat het je zien hoe je je leven kunt leiden op een manier die bij je past. Hoe jij keuzes kunt maken in het leven en wat jouw rol in het grotere geheel is. Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft Human Design je zeer specifieke informatie over jou. Informatie waarmee je zeer snel ontdekt waar het in jouw leven werkelijk om gaat. Wanneer je deze specifieke informatie integreert met je diep gewortelde hartsverlangen, geeft dat enorme houvast, helderheid, innerlijke rust en richting.
Human Design is een vernieuwd model dat verschillende esoterische en reguliere kennisbronnen in zich verenigt. De astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, maar ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica zijn hierin samengevoegd.

Mijn Werkwijze 

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ik ben luisterend en voelend aanwezig en geef terug wat ik bij jou ervaar. Dit geeft vaak inzicht in bepaalde patronen en beperkende overtuigingen. Tijdens de essentie-coachingsessies word er geluisterd naar jouw verlangen. Ik laat mijn intuïtie spreken en handelen. Op basis daarvan kijken we samen wat passend is in het moment. Ik werk daarin met Human Design, Opstellingen, ThetaHealing, Touch of Matrix, lichaamswerk, visualisatie en meditatie.
Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Meer aanbod

Essentiecoaching

Alles wat je zoekt is in jou, echt waar! Ik help je te verbinden met je eigen hart en het te laten spreken. Het laat je voelen wat de juiste richting in je leven is. Er onstaat meer vertrouwen, passie en levensvreugde.

ThetaHealing

Wil je direct, op een diep spiritueel, fysiek en genetisch niveau, een blokkade veranderen in overtuigingen en emoties die wél passen bij het leven dat je werkelijk wilt?

Opstellingen

In liefdevolle verbinding met jezelf en de ander – hier ligt uiteindelijk je vrijheid! Familie, Ziel en Kracht opstellingen laten zien wat er speelt in jou en je relaties. Het maakt het mogelijk om patronen te kunnen doorbreken.

                                     Weer in verbinding komen met je essentie

 

Onze werkelijkheid weerspiegelt onze eigen afkeer, zelfafwijzing, angsten, kwaliteiten en verlangens. Is er iets in je leven wat steeds maar niet wil lukken en veel energie vraagt? Raak je geregeld gefrustreerd en moedeloos? Bewustzijn brengt je de regie over je leven. Wil je niet een hulpeloze speelbal van het leven zijn, dan is het belangrijk bewust te worden. Bewust van wat je uitzendt en – hiermee overeenkomstig – wat je aantrekt. Komt hier meer inzicht in, dan leef je steeds meer in overeenstemming met wat je in essentie wilt. Hoe meer je in lijn bent met jezelf, hoe meer ook de vreugde toeneemt. Niet dat pijn niet meer bestaat – vreugde en pijn wisselen elkaar immers af in het leven. Maar je zit dan niet meer ‘vast’ aan een van beide. Er ontstaat een flow waarin alles oké en welkom is, zonder dat je je overspoeld voelt. Je ontwikkeling als mens wordt het speelveld en alles begint te kloppen. Then, it’s is time to play! Er is één stabiele factor en dat ben JIJ!

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl