Linda

Ravenhorst

“Elke bijdrage die ik kan leveren aan groei, heelheid en ontwikkeling van bewust-Zijn in dienst van het geheel, maakt mij enthousiast!” Ik ben hier, met alles wat ik in dit moment ben. Niet meer en niet minder. Gepassioneerd en liefdevol in dat wat zich wil laten zien.”

Van jongs af aan ben ik sensitief. Het overlijden van mijn moeder, scheidingen, het overschrijden van seksuele en fysieke grenzen – ze hebben diepe crisis gebracht. Ik heb intense pijn, worsteling, wanhoop en verlorenheid gevoeld. Deze existentiële pijn was leidend voor hoe ik tegen het leven aankeek. Het bracht mij tot een diepgaand onderzoek naar de aard van het bestaan en mijn plaats daarin. Naar wie en wat ik in essentie ben.

Een sterk verlangen naar onschuld, vrijheid en liefde dreven mij er uiteindelijk toe mijn pijn aan te gaan en innerlijk te ervaren. Hierin lag de opening naar vrijheid en heling. Na een proces van heling en groeiend zelfinzicht, ben ik op mijn 18e gestart met de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Ik ben dankbaar dat ik altijd rebels ben gebleven en trouw aan mijzelf. Mijn hart en gevoel hebben mij precies gebracht waar ik wilde zijn.

Aanvankelijk was de ontwikkeling van bewustzijn enkel op mezelf gericht. Gaandeweg werd mij duidelijk dat het niet beperkt kon blijven tot mijn persoon. Nu mag ik mijn levenservaring en sensitiviteit inzetten voor een ander. Niets is mooier om gewoon mijzelf te zijn en open te staan voor wat er in het moment gebeurt. En daarmee de ander van dienst te zijn. In de open verbinding laat liefde zich in verschillende vormen zien – dat is prachtig om te ervaren.
Naast mijn passie voor bewustzijnsontwikkeling heb ik een grote liefde voor intuïtieve dans en alles wat met lichamelijke en vrouwelijke expressie te maken heeft.

Achtergrond

Wat geeft de diepst mogelijke transformatie bij een mens, zodat die vanuit zijn of haar essentie kan leven? Dat is en blijft mijn levensvraag. Ik ben begonnen met (zelf)onderzoek naar de mechanismes in lichaam, denken en voelen; het niveau van de mind. Mijn werk in de vrouwenhulpverlening en als integratiecoach heeft mij daarnaast veel inzichten gegeven.

Er zijn verschillende leraren op mijn pad gekomen, zowel in Nederland als daarbuiten. Ik heb hierdoor ervaring opgedaan in verschillende energetische healingmethoden, opstellingenwerk en vrouwenwerk, maar ook advaita vedanta en de boeddhistische en tantrische levenswijze. Hierin werden de subtielere lagen van bewustzijn meer en meer inzichtelijk en ervaarbaar. Tegelijk werd mij duidelijk wat wel en niet werkt, als het om heling en transformatie gaat.

Mijn Werkwijze 

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ieder van ons heeft de potentie om zijn of haar volledigheid te herkennen, te leven. Dat is wat je ten diepste wilt. Het is aan jou hoe diep zich dit mag ontvouwen. Hoe bereid ben je, hoe moedig ben je? Het enige wat je hoeft te doen, is je te openen en je over te geven aan de stroom van het leven. Aan jezelf. Daar waar je je nog vasthoudt aan zelfbeperkende overtuigingen en oude wonden, ben ik er om je te begeleiden in het zichtbaar worden ervan. Het ervaren van de diepere lagen in jezelf – zoals liefde, creativiteit, schoonheid, vertrouwen, intuïtie, essentie, kracht, sensualiteit en hartsverlangens – zorgt voor diepe heling. Vandaaruit kan er daadwerkelijk een nieuwe richting ontstaan in je leven.

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl