Theta Healing

“Ik geloof dat we in deze tijd in staat zijn direct te kunnen veranderen wat jou niet meer dient!”

Met Theta Healing kun je direct, op een diep spiritueel, fysiek en genetisch niveau, een blokkade veranderen in overtuigingen en emoties die wél passen bij het leven dat je werkelijk wilt. Theta Healing is onvoorwaardelijke liefde in actie. Je kunt er een leven van liefde, plezier, gezondheid en overvloed mee creëren. Het is een vrij nieuwe, wereldwijd succesvol toegepaste healingmethodiek die is ontwikkeld door Vianna Stibal. De naam is ontleend aan de hersengolffrequentie die de thètastaat heet. ‘Theta’ is Grieks en betekent ‘ziel’. In deze intuïtieve staat maak je verbinding met de creatieve energie van de Bron, je onderbewuste. Hierdoor wordt de basisovertuiging achter je hulpvraag snel en gemakkelijk duidelijk.
Via de Bronenergie wordt de belemmerende overtuiging – en eventuele samenhangende trauma’s en gevoelens – vervangen door een positieve overtuiging. Een overtuiging die werkelijk bij je past. 

Op deze wijze kun je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, komt meer in je eigen kracht. Je bent beter in staat om keuzes te maken – de juiste keuzes. Theta Healing helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en anderen.

Mijn Werkwijze 

Ik ben hier om jou te inspireren en je levensvreugde te doen herontdekken! Ik begeleid je en stem mij af op jouw essentie. Ik voel, hoor en zie waar je blokkades en verlangens zich bevinden – zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau. In een veld van vertrouwen en veiligheid brengen we ze aan het licht.

Ieder van ons heeft de potentie om zijn of haar volledigheid te herkennen, te leven. Dat is wat je ten diepste wilt. Het is aan jou hoe diep zich dit mag ontvouwen. Hoe bereid ben je, hoe moedig ben je? Het enige wat je hoeft te doen, is je te openen en je over te geven aan de stroom van het leven. Aan jezelf. Daar waar je je nog vasthoudt aan zelfbeperkende overtuigingen en oude wonden, ben ik er om je te begeleiden in het zichtbaar worden ervan. Het ervaren van de diepere lagen in jezelf – zoals liefde, creativiteit, schoonheid, vertrouwen, intuïtie, essentie, kracht, sensualiteit en hartsverlangens – zorgt voor diepe heling. Vandaaruit kan er daadwerkelijk een nieuwe richting ontstaan in je leven.

Altijd zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij op weg hebben geholpen. Elk van hen heeft een unieke bijdrage geleverd aan het proces van heel worden, het ontdekken van mijn essentie en levensmissie. Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen.

Healing aanbod

Inner Self Gidance

Je essentie weet wat je nodig hebt, ze weet waar ze naar toe wil, haar kracht is enorm. Ze laat je bibberen, beven, huilen, lachen, versmelten met liefde en brengt je thuis.

Essentiecoaching

Alles wat je zoekt is in jou, echt waar! Samen voelen we jouw hart en laten we dat spreken. Het geeft je de juiste richting in je leven. Er onstaat meer vertrouwen, passie en levensvreugde. 

Info Healing

Mijn helingsproces is op jonge leeftijd begonnen. In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaring mogen op doen in zeer verschillende richtingen Wil je meer weten over mijn visie?

                                     Weer in verbinding komen met je essentie

 

Onze werkelijkheid weerspiegelt onze eigen afkeer, zelfafwijzing, angsten, kwaliteiten en verlangens. Is er iets in je leven wat steeds maar niet wil lukken en veel energie vraagt? Raak je geregeld gefrustreerd en moedeloos? Bewustzijn brengt je de regie over je leven. Wil je niet een hulpeloze speelbal van het leven zijn, dan is het belangrijk bewust te worden. Bewust van wat je uitzendt en – hiermee overeenkomstig – wat je aantrekt. Komt hier meer inzicht in, dan leef je steeds meer in overeenstemming met wat je in essentie wilt. Hoe meer je in lijn bent met jezelf, hoe meer ook de vreugde toeneemt. Niet dat pijn niet meer bestaat – vreugde en pijn wisselen elkaar immers af in het leven. Maar je zit dan niet meer ‘vast’ aan een van beide. Er ontstaat een flow waarin alles oké en welkom is, zonder dat je je overspoeld voelt. Je ontwikkeling als mens wordt het speelveld en alles begint te kloppen. Then, it’s is time to play! Er is één stabiele factor en dat ben JIJ!

Meer info, een vraag of afspraak? Vul dit formulier in.

* Met het indienen ga je akkoord met de privacy verklaring

Meer Info

Mocht je resoneren met mij, dan ben ik er voor je. Als het goed voor je voelt, ben je hartstikke welkom! Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kun je altijd even bellen of het contactformulier invullen. 

Address: Leef je essentie

Saturnuslaan 5
3721 SE Bilthoven

Phone: 0653894132

Email: info@leefjeessentie.nl